Investeste in oameni! Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
1.Avantajele angajarii in retea 2.Portaluri cu locuri de munca 3.Retele Sociale si Retele Profesionale
4.Integrarea principiului Egalitatii de Sanse intre Barbati si Femei
5.Alte Instrumente Web 2.0 in vederea angajarii 6.Locuri de munca in Europa 7.Alte site-uri in retea
Internetul ofera unele resurse foarte valoroase in vederea pregatirii pentru cautarea de locuri de munca. Ghidurile online va furniza utilizatorilor metode de pregatire pentru cautarea unui loc de munca utilizand internetul, realizat in 6 pasi, in vederea dezvoltarii abilitatilor de a cauta si utiza marketingul personal pe internet.


Scurta descriere a ghidurilor prezentate in aceasta sectiune, consultarea lor se face pas cu pas.
1.Avantajele angajarii in retea Cautarea unui loc de munca pe Internet. Etapele pregătitoare, informații absolut necesare.
2.Portaluri cu locuri de munca Funcționarea și structura tuturor portalurilor (ce informații prezintă, cum fac publicitate si metode de selectie).
3.Rețele Sociale și Rețele Profesionale Rețelele Sociale , blogurile și alte aplicații Web 2.0 (de socializare) pot ușura și acestea în mod considerabil căutarea unui loc de muncă.
4. Integrarea principiului Egalitatii de Sanse intre Barbati si Femei Stimularea participarii pe piata muncii a femeilor, Incadrarea in munca, Crearea si consoloidarea companiilor conduse de femei
5.Alte Instrumente Web 2.0 în vederea angajării CV-ul video, sharing documente, subscriere pe canale specializate.
6.Locuri de muncă în Europa Locuri de muncă în Europa, portalul Europass.
7.Alte site-uri în rețea Majoritatea companiilor dispun de site-ul lor web pentru a oferi informații legate de activitatea lor și totodată pentru căutarea de personal și publicarea ofertelor sale.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Investeste in oameni! Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Logo fseromania

ADRSE ©2011 toate drepturile rezervate.  •  Design by Icesicon